Yatak ve Refakat Yardımları

Ya​​​​​​​tak Ücretleri Yardımı:

Sağlık hizmeti sunucuları tarafından verilen, özel oda ya da yatak ücretleri nedeniyle oluşan fark bedelleri için faturadaki hizmet nevine bakılmaksızın yardım yapılır. Vakfın özel anlaşma sağladığı hastanelerde paket ameliyatlarda ilave yatak ücreti ödenebilir.

* Kaplıca ve alternatif tıp merkezlerinde tedavi amaçlı gerçekleşen yatışlar kapsam dışıdır.

Refakat Yardımı:

Hastanın yanında refakatçi bulunduğu hallerde hasta faturasında belirtilmesi halinde tek refakatçi için yardım yapılır.

Vakfın özel anlaşma sağladığı hastanelerde paket ameliyatlarda ilave refakatçi ücreti ödenebilir.