VAKFIMIZ;

14 Şubat 2008 tarihli Resmi gazetede yayınlanması ile birlikte faaliyetlerine başlamış olup, TT Sağlık Yardım Sandığının devamı niteliğinde kurulmuş olan bir çalışan Vakfı’dır. Vakfımızın İdari yapısı, Mütevelli Heyet, Yönetim ve Denetim Kurullarından oluşmakta olup, Kurul üyelerinin tamamına yakını Türk Telekom A.Ş. üst  yönetiminden oluşmaktadır.

Türk Telekom çalışanları ve %90 Hissesine sahip olduğu şirketlerinde çalışanlar ile  diğer hak sahipleri ve bunların aile bireylerine öncelikli sağlık, eğitim, kültürel, sportif ve sosyal konularda yardımlar yapmak ve bu alanlarda her türlü faaliyetlerde bulunmak ve hizmetler vermek suretiyle Vakıftan yararlananlar arasında her türlü yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulmuştur.