Kullanım Şartları

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı İnternet Sitesine Hoş geldiniz. Bu internet sitesinin kullanım şartları ve yasal uyarılar aşağıda belirtilmektedir.

TTSSY Vakfı bu siteye kesintisiz giriş sağlanacağını garanti etmemektedir. İşbu sitede yer alan bilgi/beyanlar hukuken taahhüt niteliğinde ve bağlayıcı değildir ve sitede yer alan bilgi/belgelere istinaden yapılacak değerlendirmelerden veya alınacak kararlardan yararlanan/kullanıcıların kendileri sorumludur.
Bu sitesinde yer alan her türlü bilgi ve belge TTSSY Vakfı tarafından herhangi bir menfaat temin edilmeksizin sadece bilgilendirmek amacı ile sunulmakta olup, Üyelerimiz sitemizden elde edilen içerik, görüş ve bilgilere dayanarak hareket etmeden önce, içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğunu ve güncelliğini kontrol etmeleri/ettirmeleri ve bu içerik, görüş ve bilgilere dayanarak alacakları kararları bu kapsamda vermeleri önerilir.

İnternet sitesinin kullanımı sırasında herhangi bir arıza, hata, eksiklik, kesinti gecikme, bilgisayar virüsü veya hat veya sistem arızası sonucu ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı zarar, ziyan ve masraflar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarardan, TTSSY Vakfı ve/veya çalışanları, sorumlu değildir.

Ziyaretçi Bilgileri​​​​​​​
Sitemiz herhangi bir kişisel bilgi verilmeden de ziyaret edilebilir incelenebilir. Sitemize kişisel bilgi girişi yapılması durumunda, ziyaretçilere ait bilgiler Vakfımız tarafından güvenli biçimde saklanmaktadır ve yasal zorunluluklar veya izniniz haricinde üçüncü şahıs ve kurumlar ile paylaşılmayacaktır.

TTSSY Vakfı’nın işbu internet sitesine ilişkin her hakkı saklıdır