Yeni Evlenen Üyelerimize Özel Bir Hediye

YENİ EVLENEN ÜYELERİMİZ İÇİN HEDİYE

Vakfımız tarafından yeni evlenen üyelerimize hediye fincan takımı gönderilmektedir.

Başvuru Hakkında

* "Form İndir" bölümünde bulunan "Yeni Evlenen Üyeler İçin Hediye Talep Formu"nun doldurulması​​​​​​​,

*Üyelerimizden bu form ile birlikte evlilik cüzdanlarında, kendilerinin ve eşlerinin bilgileri ile evlilik tarihinin olduğu sayfaların fotokopilerini de göndermelerini rica ederiz.

*Form aslının Vakfımıza ulaşması gerekmektedir. Bu nedenle faks ya da e-posta ile yapılan başvurular geçerli olmayacaktır.

Önemli Not

*01.01.2012 tarihinden sonra evlenen ve evlilik tarihi itibariyle vakfımızın olanaklarından yararlanma hakkına sahip, aktif üyelerimiz hediye başvurusunda bulunabilirler.

*Uygulama kapsamında yukarıda belirtilen şartlara sahip olan üyelerimiz, evlilik tarihi itibariyle 6 ay içinde başvuru yaptıkları takdirde hediyeleri gönderilecektir.