Sanat Topluluğu-Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları

Türk Telekom Vakfı Sanat Topluluğu bünyesinde, müziğin pozitif etkisini iş hayatına aktarmak, çalışanlar arasında mesai saatleri dışında da birlik ve beraberliğin sürdürülmesi, moral ve motivasyonun yükseltilerek Türk Telekom Aile’sinin birlik ve beraberliğini vurgulamak dolayısıyla aidiyet duygularını geliştirip iş ortamını daha verimli bir hale getirebilmek amaçlarıyla Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları kurulmuştur.

Korolarımız, Türk Telekom ve İştirak Şirketlerimiz çalışanları ve 1. derece aile bireylerinden Ankara’da ikamet edenler ile Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Üyelerinden oluşmaktadır.

Korolarımız; Türk Halk Müziği: Ankara GM Sinema Salonu Her Pazartesi  - Türk Sanat Müziği: Ankara GM Sinema Salonu Her Salı düzenli olarak yılda en az iki konser verebilecek şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Galeri