Hoşgeldin Bebek Hediye Seti

​​​​​​​Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı olarak ailenizin yeni üyesine sevgilerimizi sunar, sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmesini dileriz.

Başvuru Hakkında

Bebeğinizin TTSSY Vakfı Kayıt işlemi ve Hediye Sepeti Başvurusu için;

Bebeğin doğum tarihinden itibaren 6 ay içinde, web sayfamızda “Form İndir” bölümünde bulunan “Yeni Doğan Bebek Beyanı ve Hoşgeldin Bebek Hediye Talep Formu” doldurulup, bebeğin geçici kimlik belgesi veya nüfus cüzdanı fotokopisini de ekleyerek yararlanan@turktelekomvakfi.org.tr adresine e-mail olarak göndermenizi rica ederiz.

Önemli Not

*Asıl üyenin TTSSY Vakfı’ndan yararlanma hakkının, bebeğin doğum tarihi itibariyle başlamış olması gerekmektedir.

HOŞ GELDİN BEBEK SEPET İÇERİĞİ​​​​​​​

ÜRÜN