Fotoğraf Yarışması

Memleketimden Kareler, Damladan Deryaya “SU”, Yaşama Sevinci

Vakfımız, tanıtımına katkı sağlamak, üyelerimizin bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve üyelerimizi sadece sağlık değil, sosyal ve kültürel faaliyetler etrafında da bir araya getirmek amacıyla fotoğraf yarışmaları düzenlemiştir.

Yarışmalarda derece giren üyelerimiz ödüllendirilmiş aynı zamanda dereceye giren fotoğraflar katalog haline getirilmiştir.

Yine derece giren fotoğraflar Türkiye’nin dört bir tarafındaki Türk Telekom birimlerinde düzenlenen sergilerle üyelerimizle buluşturulmuştur.

2011 Memleketimden Kareler, 2012 Damladan Deryaya “SU”, 2013 Yaşama Sevinci konu başlıkları ile  3 yıl üst üste gerçekleşen yarışmalarımız büyük talep ve ilgi görmüştür.

Galeri