Eğitim Seti Hediyesi

Değerli Üyelerimiz;

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı olarak eğitim ve öğretim hayatına ilk adımını atacak olan çocuğunuza başarılar dileriz.

Vakıf olarak; sizlerin mutluluğu ve yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projelerimizden “Eğitim Seti” hediyesi uygulamasına bu sene de devam etmekteyiz.

Hediyenizin tarafınıza en hızlı ve sorunsuz şekilde ulaşabilmesi için, Eğitim seti talebinizi vakfımız web sayfası Online İşlemler'den üye girişi yaparak Taleplerim sayfasından Üyelik Talepleri alt başlığı üzerinden Vakfımıza online olarak iletmeniz gerekmektedir.

Not: Hediye gönderimleri, sadece aktif yararlanmakta olan 2017 doğumlu çocuklara yapılmaktadır.

Başvurunuzu 15.09.2023 tarihine kadar eksiksiz bir şekilde tamamlamanızı rica ederiz. Hediye gönderimlerinin, tüm başvuruların tamamlanması sonrası yapılacağını belirtmek isteriz.