YKS'de Başarı Gösteren Öğrencilere Vakfımızdan Hediye

Değerli Üyelerimiz,​​​​​​​

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı olarak; 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında ilk 1000’e girme başarısı göstermiş olan aile bireyinizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kıymetli aile bireyleriniz için gerçekleştirdiğimiz “YKS Hediyesi” projemize bu sene de devam ediyoruz.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Proje kapsamındaki hediye, 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) “Yerleştirme Puanları ve Başarı Sıraları” tablosunda yer alan “Y-SAY, Y-SÖZ, Y-EA ve Y-DİL” puan türlerinde ilk 1000‘e girme başarısı gösteren öğrencilere verilecektir.

• Projeye sadece Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı üyelerinin aile birey/bireyleri (kızı/oğlu) katılabilir. Çocuğun Vakıf yararlananı olması şartı aranmayacak olup, anne ya da babanın Vakıf yararlananı olması yeterli olacaktır.
  • Bir kişi bu haktan sadece bir defa yararlanabilecektir.
  • Bir öğrencinin birden fazla puan türünde ilk 1000’de yer alması durumunda, sadece bir adet hediye verilecektir.

Vakıf üyelerimizin 1998 ve sonrası doğumlu çocukları başvuru yapabilecektir.​​​​​​​​​​​​​​

GEREKLİ BELGELER NELERDİR?
YKS-2023 Sonuç Belgesi - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Gerekli belgeler 18.08.2023 – 18.09.2023 tarihleri arasında yararlanan@turktelekomvakfi.org.tr mail adresine gönderilerek talep oluşturulacaktır. Bu tarihler dışında gönderilen talepler dikkate alınmayacaktır.

HANGİ TARİHTE NE HEDİYE ALACAKLAR?

Vakfımız tarafından verilmesi uygun görülen “YKS Hediyesinin” web sitemizde yayınlanacak olan tarihte gönderileceğini belirtir,

Sağlıklı Günler Dileriz.