Vakfımız ile MBA Okulları Arasında İndirim Anlaşması İmzalanmıştır

Yenilikçi Eğitim Sistemini, Modern Müfredatı ve Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımını referans alan anlayışıyla bilim ve etik temelinde kararlılık gösteren global bireyler yetiştirmeyi misyon edinmiş, her öğrencinin birey ve değer olarak tanımlandığı benzersiz bir yaşam alanına dönüştürerek okulu değil, eğitimi konuşan liderliğimizle eğitimin yenilikçi penceresi olmanın öncülüğünde olan, Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları ile Vakfımız arasında indirim anlaşması imzalanmıştır.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları yapılan anlaşmayla sadece üyelerimiz çocuklarına, okullarının tüm kampüslerinde geçerli olacak şekilde güncel liste fiyatı üzerinden %30 indirim uygulayacaktır.

İndirime yemek, kitap, kırtasiye ve servis ücretleri dahil değildir. İndirim ilk defa kayıt yapılma aşamasında geçerli olup kayıt yenileme işlemlerinde uygulanmaz.

Bu kurumsal indirim, başarı bursu ve sporcu bursu ile kullanılamamaktadır.

MBA Okulları Kurum İndirim Anlaşması ( 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı)

Uzmanlık Alanları

Eğitim-Öğretim-Okul