Yardım Usul ve Esasları Güncellemesi

Değerli Üyelerimiz,

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfımız ile; üye ve yararlanan aile fertlerine benzer geri ödeme sistemlerine kıyasla daha kapsamlı hizmetler sunabilmenin ve bu modeli kar amacı gütmeden Türkiye’deki ilk ve en başarılı örneği haline getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

‘Yardıma Uzanan Dost Eli’ ilkesinden yola çıkarak üyelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini her geçen gün daha da geliştiriyor, üyelerimizin ihtiyaçlarını yakından takip ederek sorularına en hızlı şekilde yanıt üretmeye çalışıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde yapılan önemli yardım artırımları ve uygulama esasları güncellemelerine ek olarak gerçekleştirilen son çalışma kapsamında Uzman ve Öğretim Üyesi Muayenesi Yardım Tutarımızda ve Yıllık Limitlerinde %50’ye varanPaket Ameliyat yardımlarında ise %20’ye varan ek iyileştirmeler yapılmıştır.

Yürürlüğe konulan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiyi vakıf merkezindeki çalışma arkadaşlarımız memnuniyetle cevaplayacaktır.

Siz değerli üyelerimize, Vakfımızın her zaman yanınızda olduğu güvencesini hatırlatarak, sağlıklı günler dileriz.

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı

Detaylı Bilgi İçin: