Genel Müdürlük

• 1972 yılında Amasya’ da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Amasya’ da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Finans bölümünü bitirdirdikten sonra Ufuk Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı. 1995-1998 yılları arasında MEB’da birçok kademelerinde öğretmenlik/ögreticilik görevlerinde bulundu. 1998-2002 yılları arasında Amasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda okutman olarak görev aldı. 2004-2010 yılları arasında Posta ve Telgraf Teşkilatı Biriktirme ve Yardım Sandığında Kontrolör ve Genel Müdür vekilliği görevlerinde bulundu. 2010 yılında Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfında çalışmaya başlayan ve çeşitli görevlerde bulunan Yusuf Bülbül 2016 yılında İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanmıştır.. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
    • 1970 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimi sonrası, lisede Yenimahalle Teknik Lisesi Elektrik bölümünü, üniversitede ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünü bitirdi. 1993 yılında Türkiye Vakıflar Bankasında Mali Analist – Kredi Tahsis Bilanço Analiz uzmanı olarak iş hayatına başladı. 1996 -2008 yılları arasında EGS Bank, Alternatif Bank, Türk Ekonomi Bankası ve Finansbank’da farklı idari görevlerde bulunan Gökhan Küpeli 2008 yılından bu yana Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, Ticaret Finans ve Üyelik Müdürü olarak Görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
    • 1977 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Fatih Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksekokulu bölümünü tamamladı. 1999-2008 yılları arasında Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Danışmanlığı, Hasta Danışman Eğitim Sorumlusu, Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu, Hasta Danışmanlığı Yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2008 yılından beri Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı’nda çeşitli görevlerde yer alan Eylem Kahveci Koç 2015 yılından itibaren Sağlık ve Sosyal Yardım Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk annesidir.